Cif 2w1 Cleaner Disinfectant to środek dedykowany do obszarów kuchennych. Płyn w sparyu przeznaczony jest do mycia i dezynfekowania w jednym kroku powierzchni i urządzeń w gastronomii, w miejscach przygotowywania i spożywania posiłków. Posiada właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze wobec grzybów drożdżopodobnych. Jest produktem polecanym do mycia i dezynfekcji powierzchni i urządzeń mających jak i nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością. Posiada szerokie spektrum działania biobójczego w wodzie o różnym stopniu twardości. Skutecznie usuwa różne zabrudzenia tłuszczowe oraz zaschnięte resztki żywności. Jest bezpieczny dla większości materiałów z których wykonane są powierzchnie, urządzenia używane w kuchniach profesjonalnych.
Zalety produktu:
- łatwy w stosowaniu
- posiada właściwości bakteriobójcze i grzybobójcze wobec grzybów drożdżopodobnych
- polecany do mycia i dezynfekcji powierzchni i urządzeń mających jak i nie mających bezpośredniego kontaktu z żywnością
- szerokie spektrum działania biobójczego w wodzie o różnym stopniu twardości
- skuteczny
- bezpieczny dla większości materiałów z których wykonane są powierzchnie, urządzenia używane w kuchniach profesjonalnych
Zastosowanie i dozowanie:
Do mycia i dezynfekcji powierzchni w przemyśle spożywczym. Do zastosowania w restauracjach, hotelach itp.
Chemia
-
Zastosowanie:
Gastronomia
-
Zastosowanie szczegółowe:
Dezynfekcja obszarów gastronomicznych